Истражувања

Истражувања Македонија

Охридскиот инспектор Шуменковски, кој неовластено уништувал храна и пијалаци, незаконски дозволил и отворање мртовечница

Маја Илиевска-Пачемска
Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Финансиски криминал и во Кинолошкиот сојуз, сомнителни патни трошоци, плаќања во кафеани и трошоци за гориво 

Маја Илиевска-Пачемска
Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Пратениците со државни пари плаќаат кирии на роднини, кои наместо нив пречекуваат „гости“ во становите

Истражувања Македонија

Откриени 16 фирми во кои инспекторот Шуменковски неовластено уништувал храна и пијалаци

Маја Илиевска-Пачемска
Истражувања Македонија

Охридски дубари: Жалба за концесијата на Охридско Езеро одбиена како неплатена, иако има докази дека е платена

Видео Истражувања Македонија

(ВИДЕО) Сведоштва на рибари: Ловевме шест тони риба, се заведуваа само два, остатокот завршуваше кај концесионерот