eko peu

Истражувања Македонија

Касами дава милионски тендери на фирми со по еден вработен: Туристичка компанија ќе гради обиколница

Александар Тодески
Милионски суми од тендери само од Општина Тетово завршиле кај „Еко-Пеу“, тетовска фирма која и покрај тоа што има само еден вработен, во 2023 година