УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ - А1он Advertisement
Почетна УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

Недозоволеното користење на било која содржина од порталот А1он ќе се смета за прекршување на авторските права и за тоа ќе биде поднесено барање за финансиски надомест.

Строго се забранува злоупотреба на видео материјалите, сопственост на А1он, во смисла на нивно сечење и дополнително монтирање.
Секое неовластено и без дозвола на редакцијата на А1он објавување на текст, фотографија или видео, сопственост на А1он во друг медиум (печатен, електронски, интернет портал) чини 20.000 денари за едно објавување и за корисникот ќе биде испратена фактура со рок на плаќање од осум дена. Доколку фактурата не биде платена во предвидениот рок, ќе бидат искоритени сите законски процедури за наплата.

Секој што ќе користи материјали без согласност на порталот А1он, ќе значи дека се согласил на условите за користење и дека се согласил за висината на финасискиот надомест за преземениот материјал.

Дозолено е само преземање на три реда текст, со задолжителен линк до страната на А1 кој ќе стои во првите три реда од тесктот, но без преземање на фотографија и видео.