Маркетинг - А1он
Почетна Маркетинг

Маркетинг

Порталот A1on.mk започна со работа во мај 2012 година, а денес е меѓу највлијателните информативни интернет портали во Македонија.


Ценовник за платено политичко рекламирање за Локалните избори 2017

 


Цени за неделен закуп
ПозицијаДимензијаЦена
1728x90px400 €
2300x250px300 €
3300x250px250 €
4728x90x200 €
5400x90px200 €

Цените се без 18% ДДВ.

Контакт:
[email protected]