Истражувања Македонија

(ВИДЕО) Претседателот на ДИК, Даштевски доби пари за три проекти во културата со здружение во кое е сопственик

Претседателот на Државната изборна комисија, Александар Даштевски преку Здружението „Институт Балкан Про Европа Скопје“ доби 260 400 денари од Министерството за култура на годинешните конкурси
Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Инвестиција тешка 1,4 милиони евра – колку ќе вложи сопругата на премиерот Елена Ковачевска во бизнисот со струја?

Заедничката инвестиција на сопругата на премиерот, Елена Ковачевска со четворицата други косопственици во компанијата „Сол Груп 5 ДОО Скопје“ за изградба на фотоволтаична централа во