elena kovacevska

Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Инвестиција тешка 1,4 милиони евра – колку ќе вложи сопругата на премиерот Елена Ковачевска во бизнисот со струја?

Заедничката инвестиција на сопругата на премиерот, Елена Ковачевска со четворицата други косопственици во компанијата „Сол Груп 5 ДОО Скопје“ за изградба на фотоволтаична централа во
Македонија

Ковачевски за компанијата на сопругата: Секој граѓанин може да инвестира во приватна фирма

Петар Клинчарски
„Уделот во компанијата на мојата сопруга е пријавен во мојот анкетен лист, тоа не е од сега, туку пред да стапам на функција како претседател
Видео Истражувања Македонија

ВИДЕО: Сопругата на премиерот, Елена Ковачевска, влегува во бизнисот со струја

Петар Клинчарски
Димитар Ковачевски излезе од бизнисот со фотоволтаици, но, неговата сопруга, Елена Ковачевска, влегува во бизнисот со производство на електрична енергија преку компанијата „Сол груп 5