stenton

Истражувања Македонија

(ВИДЕО) Општина Битола плати 80.000 евра за ископан асфалт од Плетвар: Измама е, асфалтот никаде го нема

Орце Костов
Општина Битола и платила над 80.000 евра на локалната градежна компанија „Стентон градба ДОО“ за транспорт на 2792 кубни метри гребен асфалт кој требало да