gradonacalnik

Македонија

Градоначалниците и советниците можат да ги извршуваат надлежностите до мај

А1он
Градоначалниците и членовите на советите на општините можат да ги извршуваат своите надлежности до завршување на рокот определен со Изборниот законик, односно до крајот на
Македонија

(ВИДЕО) Трајановски за загадувањето: Не е до нас, за Топлификација и Панорамското тркало надлежна е Владата

А1он
Градоначалникот Коце Трајановски смета дека приватизирањето на Топлификација е голема грешка и создава проблем во справувањето со загадениот воздух поради оневозможување на Град Скопје да