video

Видео Македонија

ВИДЕО: Протестно писмо до Бујар Османи, се бара раскинување на Преспанскиот и Договорот за добрососедство со Бугарија

Орце Костов
Организацијата Жени, мајки, родољупки на Македонија „Ангелина Маркус„ упати протестно писмо до министерот за надворешни работи, Бујар Османи, во кое се бара од него да
Македонија

ВИДЕО: Отпад донесен со трактор се фрла во реката Вардар

Кристијан Ландов
Во селото Стримница, неколку лица се снимени додека фрлаат отпад во реката Вардар. Според снимката, тие фрлаат се што има во приколката. На ова реагираат