gorno selo

Македонија

(ВИДЕО) Бев да берам дренки, седнав на патот и ме нападна мечка: Сведоштво на Минче Рамчески

А1он
Бев да берам дренки, најдов некоја и си седнав на пат, стапчето го оставив до мене, а одеднаш се појави мечка. Вака седумдесет и шестгодишниот