dogovor so bugarija

Регион

Бугарско МНР: Потпишувањето на Договорот со Македонија е еден од најважните настани во регионот

А1он
Пред три години, Република Бугарија и Република Северна Македонија отворија нова страница во нивните односи. Потпишувањето на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка на 1 август