struja

Македонија

Без струја дел од корисниците во Аеродром и село Љубош

А1он
Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска поради технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје без струја во определен временски период ќе останат дел
Економија

Бислимоски: Нема да има промена на цената на електричната енергија

А1он
И покрај зголемувањето кај соседите нема да има промени на цената на електричната енергија кај нас, бидејќи ниедна од енергетските компании нема доставено барање до
Македонија

Без струја утре делови од Карпош, Чаир, Драчево и Долно Соње, без вода населбата Усје

А1он
Поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа утре од 8 до 15 часот без струја ќе бидат делови од улиците „Кемал Сејфула“ и „Џон Кенеди“ во