gorjan jovanovski

Видео Македонија

(ВИДЕО) Бесплатен јавен превоз во Скопје: Остварлив проект или предизборна манипулација?

Александар Тодески
Предизборна манипулација или уште една година безуспешни обиди скопјани да добијат бесплатен јавен превоз – Ветувањето кое во програмата на градоначалничката Данела Арсовска беше дадено