nikola gruevski

Македонија

Груевски ja заврши посетата на Кина

А1он
Премиерот Никола Груевски задоволен од посетата на Народна Република Кина, по завршувањето на презентацијата на македонските можности во Хонг Конг кажа дека првите чекори кои