veto

Македонија

Брисел: Речиси воопшто нема надеж за преговори годинава поради бугарското вето

А1он
Повеќе високи дипломати од земји членки на ЕУ потврдуваат дека Македонија речиси сигурно ќе биде блокирана од Бугарија на следниот министерски совет на Унијата, на