ministerstvo za odbrana

Македонија

СДСМ: Одбрана веднаш да го поништи спорниот тендер од 250 милиони евра

А1он
СДСМ бара Министерството за одбрана веднаш да го поништи, како што велат, сомнителниот тендер за набавка на опрема, тежок 250 милиони евра. Еве што стои
Македонија

Реакција на Министерството за одбрана на обвинувањата на СДСМ

А1он
Министерството за одбрана на Република Македонија во писмената реакција на соопштението на СДСМ наведува дека минималната плата на почетник – професионален војник е 19.000, а