dragan nikolic

Македонија

Државниот секретар во Министерството за одбрана поднесе оставка

А1он
Од лични и здравствени причини, како што се наведува во оставката, Драган Николиќ поднесе оставка на функцијата државен секретар во Министерството за одбрана. Николиќ беше