stela

Култура

„Стела“ го отвори филмскиот фестивал во Брач

А1он
Првиот македонски долгометражен филм за деца „Стела“, синоќа, го отвори филмскиот фестивал во Брач, Хрватска. Станува збор за меѓународен фестивал на долгометражни играни филмови каде
Култура

Македонскиот филм „Стела“ ќе го отвори најголемиот регионален фестивал за деца „КИДС ФЕСТ“

А1он
Филмот „Стела“ по големиот успех постигнат во Македонија, продолжува со интернационални успеси. Најголемиот регионален фестивал за детски филмови „КИДС ФЕСТ“ ќе го отвори годинешното издание