kazino

Економија

Што се крие зад новите лиценци за увоз на апарати за коцкање, предлог на Министерството за финасии?

А1он
Со новиот нацрт закон за игри на среќа Министерството за финансии предвидува воведување на нов вид лиценци за увоз и дистрибуција на апарати, односно автомати
Економија

„Прото тема“: Грците оставаат милиони евра во македонските казина

А1он
Со познати имиња од грчката естрада, бесплатна храна и пијалоци, македонските казина го цедат она што е останато од колабираната економија во северна Грција, најмногу