hrana

Магазин

Здрави оброци со ликовите од цртаните филмови

А1он
Лалех Мохмеди е 35-годишна мајка која за својот син подготвува вкусни оброци со ликови од цртаните филмови. Нејзиниот труд и креативноста привлекуваат сѐ повеќе следачи.
Магазин

Фестивал на италијанската храна на плоштадот „Македонија“

А1он
Во звукот на италијанската музика и мирисот на традиционалната италијанска храна на плоштадот „Македонија“ денеска започна дводневниот Фестивал на италијанска храна. Овогодишната тема на фестивалот