greenje

Видео Македонија

ВИДЕО: Учениците од „Никола Карев“ следат настава со ракавици и јакни, за директорката тоа е нормално

Кристијан Ландов
Трет ден учениците од средното училиште „Никола Карев“ со јакни и ракавици ги следат часовите. Тие се жалат дека училниците и ходниците се ладни, а
Економија

Милион евра субвенции за поддршка на граѓаните за економично и еколошко греење

А1он
Жителите на Скопје кои сакаат да се префрлат на еколошко греење и ќе изберат да го заменат стариот систем на цврсти горива со печки на