Видео: Млаки радијатори, се штеди ли на греење, ќе поскапи ли парното?

Од:

Обезбедено е греење до крајот на месецот, а деновиве ќе се знае од кого и по која цена ќе се набавуваат енергенти за периодот од јануари до крајот на грејната сезона. Дали треба да стравуваме од поскапување на сметките?

Штеди ли ЕСМ греење на сметка на поладни радијатори во становите?

Можете ли да се докажете дека радијаторите ви се млаки? Што мора да направите ако сакате да влезете во битка со снабдувачот на греење за да докажете дека парното ви е слабо.

Гледајте во анализата на „Скен“

Би можело да ве интересира

Ковачевски: Добрососедството и забрзаната евроинтеграција се приоритет и за двете земји

Ковачевски – Брнабиќ: Србија ќе се приклучи кон интерконекторот Северна Македонија-Грција

Ковачевски на прошетка со Вучиќ и Брнабиќ покрај Сава во Белград

Горан Наумовски

Ковачевски: Да повторам и по четврти пат за еден ден, изборот на надзорот за автопатите е законски

Орце Костов

Дехари да прави прослави за сите граѓани во Кичево, не го избрале само Албанците, порача премиерот

Орце Костов

Ковачевски држеше лекции по Устав: Македонците во Бугарија треба индивидуално да си го остварат правото на самоопределување

Орце Костов