funkcioneri

Македонија

Владата ќе анализира кои прописи им даваат преголеми права на функционерите

А1он
Со цел да се пристапи кон процесот на намалување на дискреционите овластувања на функционерите, Владата денеска ја разгледа и ја усвои Информацијата за потреба од