pratenici

Македонија

Едмонд Адеми: Пратениците не заседаваа, првата плата да ја донираат за сиромашните!

А1он
Едмонд Адеми, висок функционер во СДСМ и член на Извршниот комитет ги повика сите ново избрани пратеници, платата која не ја заработиле да ја донираат
Македонија

Не дискутирале 33 пратеници, 36 не пропуштиле седница

А1он
Собранието на Република Македонија во периодот од јуни до декември минатата година одржало 10 работни седници на кои биле донесени вкупно 190 закони. На седниците за дискусии