inspektor

Македонија

Кривична пријава за државниот инспектор за животна средина фатен како прима поткуп

А1он
Инспекторот за животна средина кој вчера беше уапсен откако примил поткуп од 200 евра во Кичево од сопственик на авто-плац. Инспекторот требало за возврат да
Македонија

Уапсен државен инспектор за животна средина, зел 200 евра мито од газда на кичевски авто-плац

А1он
Инспектор на Државниот инспекторат за животна средина денеска е уапсен во Кичево поради примање поткуп, откако бил фатен со пари кои претходно ги обележала полицијата.
Истражувања Македонија

Инспектор од Охрид неовластено уништувал тони храна, а фирмите за тоа барале поврат на ДДВ

Санитарен инспектор од Охрид со години, без овластување, уништувал огромни количества храна на исти фирми пријавена со поминат рок по што тие барале поврат на