unistuvanje hrana

Истражувања Македонија

Инспектор од Охрид неовластено уништувал тони храна, а фирмите за тоа барале поврат на ДДВ

Санитарен инспектор од Охрид со години, без овластување, уништувал огромни количества храна на исти фирми пријавена со поминат рок по што тие барале поврат на