diva deponija

Македонија

Расчистена депониjата под Кале, сопствениците задолжени да jа чистат парцелата

А1он
„Екипите на Град Скопје деновиве целосно го расчистија просторот под скопското Кале кој до пред само неколку недели беше претворен во дива населба и дива
Видео Македонија

ВИДЕО: Му направиле депонија на плацот, а кога се побунил ќе го натепале

Габриела Димковиќ-Мишевска
Земјиштето на Нино Здравков од Бутел за два месеци се претворило во депонија со градежен шут кој секојдневно го носат десетици камиони на приватни компании.
Видео Македонија

ВИДЕО: Гори дивата депонија кај Арачиново

А1он
Гори дивата депонија на стариот пат Скопје-Куманово, во делот на Арачиново. Најлонски кеси, остатоци од храна, градежен шут е само мал дел од отпадот расфрлен