pacienti

Македонија СКЕН

(ВИДЕО) МОНСТРУОЗНО: Дочекавме и болните од рак да протестираат за да добијат лек

Анита Петровска Рајковиќ
Веќе некое време пациентите на Онкологија се во агонија ИМА-НЕМА лекови. И тоа доцнат и лекови што треба да се примаат на точно 21 ден.
Македонија

Токсикологот Беќаровски бара пулсоксиметри за заразените со Ковид-19 што се лекуваат дома, за Филипче тие се болничка опрема

За да се намали смртноста на болните од Ковид – 19 кои доцна доаѓаат во болница, токсикологот Нико Беќаровски смета дека треба да се набават
Видео Македонија

ВИДЕО: Стара Градска затрупана со пациенти, маските под брада, температура се мери на секој трет

Старата Градска болница во Скопје е затрупана со пациенти, а на мерките за заштита од Ковид – 19 речиси и да не се внимава. Млади,