koronavirus mkd

Македонија

Двајца починати, 57 нови случаи на Ковид-19

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 704 тестови, а регистрирани се 57 нови
Македонија

98 нови случаи на Ковид-19, нема починати

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 775 тестови, а регистрирани се 98 нови
Македонија

75 нови случаи на Ковид-19, нема починати

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 887 тестови, а регистрирани се 75 нови
Македонија

Тројца починати, 173 нови случаи на Ковид-19

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена, од 16 до 18 септември, направени се 1.216 тестови,
Македонија

89 нови случаи на Ковид-19, еден починат

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 656 тестови, а регистрирани се 89 нови
Македонија

Шестмина починати и 179 нови случаи на Ковид-19 во последните три дена

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните три дена, во периодот од 09.09 до 11.09.2022) направени се 1.286
Македонија

Тројца починати, 34 нови случаи на Ковид-19

А1он
Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 223 тестови, а регистрирани се 34 нови