Fatmir medziti

Македонија

Доктор на науки отпуштена од Здравство: „Новиот министер, штом влезе во кабинетот, ме избрка без причина“

Орце Костов
Се уште не седнат во фотелјата, новиот министер за здравство Фатмир Меџити еднострано и предвреме го раскина договорот со преведувачката Доника Бакиу која беше ангажирана