Магазин

Руски психијатри: Членка на „Пуси Рајот“ е пореметена-инсистира на сопствено мислењe

А1он
Надежда Андреевна Толоконикова, членка на бендот „Пуси Рајот“ има пореметување на личноста, зашто е тврдоглава и инсистира на сопствено мислење, е заклучокот на руските судски
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Црвенковски кандидира свои луѓе од транзицијата

А1он
ВМРО-ДПМНЕ смета  дека лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски, со изборот за кандидат за градоначалник за Крушево, продолжува на своја рака да кандидира свои блиски луѓе