sovet za bezbednost

Свет

Русија во СБ на ОН поднесе предлог резолуција за создавање зони за деескалација во Сирија

А1он
Русија во Советот за безбедност на ОН поднесе предлог резолуција за поддршка на меморандумот за создавање зони за деескалација во Сирија, што беше потпишан на