nova vlada

Регион

Караоглу спомена вето во ЕУ, Дендиас не ги коментираше прашањата од грчката надворешна политика

А1он
Пред полагањето на свечената заклетва во Претседателската палата во Атина, новите грчки министри традиционално во кратки изјави за медиумите говорат за нивните очекувања, нивните пораки