indija

Свет

Индија ја подмладува армијата, воведува измени во начинот на регрутирање војници

А1он
Индија планира драстично да го промени начинот на регрутирање војници за својата армија. Шемата за регрутација денеска ја соопштија министерот за одбрана Рајнат Синг и