parlament

Македонија

Вељаноски се сретна со претседателот на Парламентот на Западна Австралија

А1он
Претседателот на Собранието Трајко Вељаноски денеска се сретна со претседателот на Парламентот на Западна Австралија, Мајкл Садерленд. На средбата, Вељаноски оцени дека посетите на највисоко