edna izborna edinica

Uncategorized Македонија

Левица повикува да се потпише Македонска платформа: „Една изборна единица и распуштање на историската комисија“

А1он
Лидерот на Левица, Димитар Апасиев на социјалните мрежи ја објави јавната понуда на Левица за потпишување „Македонска платформа“ во пет точки од страна на сите