voda

Македонија

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Долно Лисиче, Ченто, Маџари, Хиподром и Труберево

А1он
Дел од корисниците во Долно Лисиче, Ченто, Маџари, Хиподром и Трубарево денеска ќе имаат прекин на водоснабдувањето поради улични дефекти. – На ден 22 јули
Македонија

ЈП „Водовод и канализација“ апелира за разумно и рационално користење на водата

А1он
ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје апелира граѓаните на град Скопје рационално да ја користат и употребуваат водата, односно да избегнуваат полевање поголеми површини и
Македонија

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

А1он
Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први“ (во близина на мостот), денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото