voda

Македонија

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во селата Студеничани и Драчево

А1он
Поради дефект на затворач ф-200 мм на улицата „Јустинијан Први“ (во близина на мостот), денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Студеничани и селото
Македонија

Без вода неколку улици меѓу кои „Ленинградска“

А1он
ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека денеска поради дефект на затварач ф-80мм на улицата „Јосиф Јосифовски Свештарот“ број 35, без вода ќе останат корисници од
Македонија

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во населба Драчево

А1он
Поради уличен дефект на водоводна мрежа ф-100м.м. прекин на водоснабдувањето ќе имаат дел од корисниците во населба Драчево. – Поради уличен дефект на водоводна мрежа
Македонија

Без вода дел од корисниците на улиците „Дебарца“ и „Ѓуро Ѓаковиќ“

А1он
Дел од корисниците на улиците „Дебарца“ и „Ѓуро Ѓаковиќ“ денеска ќе останат без вода. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинатото водоснабдување
Македонија

Делови од Кисела Вода, Ѓорче Петров и Свиларе денеска без вода

А1он
Прекин во водоснабдувањето денеска од 9:30 часот ќе имаат корисниците од високата зона Пржино и корисниците лоцирани на улицата „Мариовска“ во Општина Кисела Вода. Како