uniformi

Македонија

Општина Аеродром: Никој не е виновен што нема нови школски униформи, ќе бидат поделени до крајот на месецот

Маја Илиевска-Пачемска
Првпат по пет години основните училишта во општина Аеродром ја почнаа школската година без да бидат поделени нови училишни униформи на учениците но за тоа 
Македонија

Фирма за трговија со шеќер и чоколада ги шие униформите за учениците од Аеродром

Маја Илиевска-Пачемска
Фирма регистрирана за трговија на големо со шеќер, чоколада и слатки од шеќер ги шие униформите за учениците во општина Аеродром. Тендерот вреден  10.952.760,00 или