fiva ddf

Македонија

Општина Аеродром: Никој не е виновен што нема нови школски униформи, ќе бидат поделени до крајот на месецот

Маја Илиевска-Пачемска
Првпат по пет години основните училишта во општина Аеродром ја почнаа школската година без да бидат поделени нови училишни униформи на учениците но за тоа