tarifa

Македонија

ВИДЕО: По три години затвор за ексдиректорот на ЕЛЕМ, Дејан Бошковски и двајца ресорни директори обвинети во „Тарифа“

Маја Илиевска-Пачемска
Ексгенералниот директор на ЕЛЕМ Дејан Бошковски, Методиј Стојменовски и Ненад Ѓорговски се осудени на по три години затвор во предметот „Тарифа“. Пресудата денес им ја
Македонија

Нови рочишта за „Таргет-Тврдина“, „Тарифа“, „Топлик“ и „Триста“ на СЈО

А1он
Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Таргет-Тврдина“, „Тарифа“, „Топлик“ и повторената постапка за „Триста“ на Специјалното јавно
Македонија

Нови рочишта за „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“

А1он
Во Основниот кривичен суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Тотал“, „Топлик“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Тотал“ се
Македонија

Нови рочишта за „Титаник“, „Тортура“ и „Тарифа“

А1он
Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Титаник“, „Тортура“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Титаник“ се однесува на
Македонија

Нови рочишта за „Траекторија“ и „Тарифа“

А1он
Во Основниот кривичен суд Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за случаите „Траекторија“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Траекторија” се наоѓа
Македонија

Нови рочишта за „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“ на СЈО

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Триста“, „Титаник“ и „Тарифа“. Во „Триста“ обвинет е поранешниот
Македонија

Нови рочишта за „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Трезор“, „Титаник“, „Триста“ и „Тарифа“. Во „Трезор“ првообвинет е
Македонија

Нови рочишта за „Монструм“, „Траекторија“ и „Тарифа“

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за „Монструм“, „Траекторија“ и „Тарифа“. Случајот „Монструм“, кој се однесува за петкратното убиство
Македонија

Нови рочишта за „Траекторија“, „Тендери“ „Тарифа“ и раздвоената постапка за „Насилство во Општина Центар“ на СЈО

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за „Траекторија“, „Тендери“, „Тарифа“ и раздвоената постапка за „Насилство во Општина Центар“ на