tarifa

Македонија

Нови рочишта за „Талир“, „Тортура“ и „Тарифа“ на СЈО

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Талир“, „Тортура“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Во случајот „Талир“ обвинети се Никола
Македонија

Нови рочишта за „Монструм“, „Тарифа“ и „Триста“

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат рочишта за „Тарифа“, „Монструм“ и „Триста“ на Специјалното јавно обвинителство. Случајот „Монструм“, кој се однесува
Македонија

Нови рочишта за „Маџар телеком“, „Тарифа“ и „Топлик“ на СЈО

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат рочишта за „Маџар телеком“, „Тарифа“ и „Топлик“ на Специјалното јавно обвинителство. Судењето за „Маџар телеком“
Македонија

Во Кривичен нови рочишта за „Таргет-Тврдина“, „Т.Н.Т“ и „Тарифа“ на СЈО

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани нови рочиште за предметите „Таргет-Тврдина“, „Т.Н.Т“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Во предметот „Таргет-Тврдина“
Македонија

Нови рочишта за „Тортура“, „Тарифа“, „Т.Н.Т.“ и „Тотал“

А1он
Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжуваат судењата за случаите „Тортура“, „Тарифа“, „Т.Н.Т.“ и „Тотал“ на Специјалното јавно обвинителство. Предметот „ТНТ“, се наоѓа во доказна
Македонија

Во Кривичен нови рочишта за „Траекторија“ и „Тарифа“

А1он
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите „Траекторија“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство. Минатото рочиште за предметот „Траекторија“ беше одложено
Македонија

Нови рочишта за „Тврдина 2“, „Титаник 2“ и „Тарифа“

А1он
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Тврдина 2“, „Титаник 2“ и „Тарифа“. Во случајот „Тврдина 2“,
Македонија

Нови рочишта за „Тендери“, „Титаник 2“ и „Тарифа“

А1он
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Тендери“,„Титаник 2“ и „Тарифа“. Случајот „Тендери“ во кој првообвинета е