pasosi

Македонија

МВР: Секаков обид за фалсификат на биометриските патни исправи би бил лесно откриен

А1он
„За да не биде изманипулирана јавноста и медиумите дека Министерството за внатрешни работи не одговарало на прашањата на Фокус, со дозвола од Фокус, доколку некој
Македонија

Јанкулоска: До МВР да се достават сознанијата и доказите за наводната изработка на пасоши

А1он
„Лицата блиски до опозицијата кои се обидуваат да отворат тема не се погрижија да понудат аргументи. Сосема е погрешен пристапот и обидот да се исценира некаква