parkovi i zelenillo

Македонија

ЈП „Паркови и зеленило“: На Водно нови видиковци и детски реквизити!

А1он
„Изминатиов период екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ од секторот „Вонградско зеленило“ извршија поставување на нови парковски елементи изработени од дрво на повеќе локации во
Македонија

Адриан Муча е нов директор на „Паркови и зеленило“

А1он
Адриан Муча од МТСП е нов директор на Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ од Скопје. Како што потврди Град Скопје за МИА, скопскиот градоначалник Петре