kosenje

Македонија

​Во еден ден искосени над 20.000 м2 површини – граѓаните сведочат на функционалниот систем за одржување на хигиената во Аеродром

А1он
Добрите одлуки и политики се оние кои даваат конкретни резултати, а граѓаните тоа го препознаваат. Водени од идејата за решавање на проблемите кои се посочуваат,