napadnati

Македонија

Полицајци нападнати од крадци на дрва

Полициски службеници вчера во атарот на село Дворци затекнала три лица како транспортираат бесправно исечени огревни дрва, а откако продолжиле кон селото Пеглово полицијата биле престрената
Видео Македонија

ВИДЕО: Нападнати екипите на А1он и ТВ 21 на објектот спроти МНР

А1он
Турканици, навреди и закани беа упатени кон екипите на А1он и ТВ21 откако се обидоа да го снимат езерото од фекалии кое настана во градилиштето