modularna bolnica

Македонија

Утврдени грешки при изградбата на модуларната ковид болница во Тетово

А1он
Кај модуларната болница во Тетово е утврдено дека има грешка при изградбата и фирмата изведувач треба да ги отстрани забелешките, информираше денеска економскиот директор на
Македонија

Во ковид центарот во Штип нема слободни места, се очекува отворањето на модуларната болница

А1он
Се прават последните подготовки и се потпишуваат договорите за ставање во функција на модуларната болница во Штип, информира директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев. Доколку