mile lefkov

Македонија

Лефков: Ако дрогата е од 2016, немало црногорските власти да знаат дека се крие во тоа возило, очигледно е дека се работи за пресретнат шверц

А1он
Запленетата дрога во возило на МВР во Црна Гора проследена со смешното и патетично објаснување за заборавена дрога од пред 5 години уште еднаш покажува
Македонија

Лефков: Понудата на СДСМ на овие избори е стари и компромитирани кадри кои не го исполнија ветеното

А1он
СДСМ покажа дека нема план, нема визија и не знае како. Знаат само криминал, рекет и насилие. Вчера СДСМ како кандидати за градоначалници извади стари
Македонија

(ВИДЕО) Лефков: Додека фирми чекаат со месеци за наплата, Кочо Анѓушев наплати 3.62 милиони евра за модуларни болници

А1он
Додека бизнисите на граѓаните трпат и чекаат со месеци наплата, додека нема поврат на ДДВ, велешката „Брако“ на Кочо Анѓушев експресно наплатила 3.62 милиони евра,