pozar vo modularnata bolnica

Македонија

Наскоро ќе започне судењето за пожарот во модуларната болница

А1он
Основниот суд во Тетово денеска соопшти дека предметот за модуларната болница е распределен кај судија, кој во наредниот период по разгледување на обвинителниот предлог треба