mkc

Култура

Мултимедијален настан на МКЦ за годишнината од скопскиот земјотрес

А1он
„МКЦ за Скопје“ е насловен мултимедијалниот настан кој вечер ќе го организира Младинскиот културен центар за одбележување 57 години од скопскиот катастрофален земјотрес. Настанот ќе
Култура

„МКЦ за Скопје“ – мултимедијален настан за 57 години од скопскиот земјотрес

А1он
„МКЦ за Скопје“ е насловен мултимедијалниот настан кој в недела, 26 јули, ќе го организира Младинскиот културен центар за одбележување 57 години од скопскиот катастрофален
Култура

И викендов бесплатнo „Кино на трева“ во паркот до МКЦ

А1он
Младинскиот културен центар (МКЦ) информира дека и претстојниот викенд, 17 и 18 јули (петок и сабота) во МКЦ парк повторно ќе се одржат бесплатни кинопроекции